English/Magyar

Jótékonysági estet szerveztünk az Óbudai Népzenei Iskolával közösen, a szovátai Szent József gyermekotthon javára

2014. február 21., 18.00

Böjte Csaba testvér fővédnökségével és személyes hangú üzenetével, valamint Répás Zsuzsanna helyettes államtitkár asszony köszöntőjével kezdődött a gálaműsor. Az Óbudai Népzenei Iskola növendékei - kicsik és nagyok - mutatták be, milyen eredményeket lehet elérni a komolyan vett hagyományőrzéssel és a hagyományok élő átadásával. Az est személyes kapcsolatokat épített és közösségeket erősített meg: a szovátai gyermekek is felléptek a közös gálaműsorban, ahogy az Iskola minden tanszaka is bemutatkozott az óvodáskorúaktól a felsőbb korosztályokig. Az estet a tehetséggondozásban élenjáró Csillagszemű Táncegyüttes fellépése tette teljessé. A hivatalos műsor után táncházban mutathatta meg a közönség a diákokkal együtt mennyire élő a néphagyomány.
Az est teljes bevételét, amely a belépőjegyek árából és a tombolából folyt be, a helyszínen adta át Kobzos Kiss Tamás, az Óbudai Népzenei Iskola igazgatója a Gyermekotthon képviselőjének. 
Dudaszó nyitotta az estet ()Kobzos Kiss Tamás, az Óbudai Népzenei Iskola igazgatója köszönti a vendégeket és tolmácsolja Böjte Csaba az alkalomra szánt üzenetét ()Theisz Bálint Attila, III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata képviseletében üdvözli a vendégeket ()Répás Zsuzsanna nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár asszony elmondja köszöntőjét ()Az Óbudai Népzenei Iskola növendékeinek előadása ()A szovátai Szent József Gyermekotthon lakói ()Az Óbudai Népzenei Iskola növendékei és Fábián Éva népi énekes ()

Címkefelhő

Naptár

EGYÜTTMŰKÖDŐ
PARTNER

Határtalan Gazda