English/Magyar

Minority studies 2012-2015

Minority Studies

Since 1999 Lucidus Publishing House publishes a yearly English language review entitled Minorities Research from the relevant articles of the journal Kisebbségkutatás. Beginning with the year 2013 the volume comes out with a new look and under a new title: Minority Studies.

YI5M0595.jpg

Minority Studies 18. szám

Megjelent az NPKI közreműködésével évente megjelenő Minority Studies folyóirat legújabb száma. Jelen lapszámban többek között az állampolgárság-politikákról, a kisebbségek oktatási és nyelvi kérdéseiről olvashatnak tanulmányokat.

ms_18.jpg

Minority Studies 17. szám

Megjelent a Minority Studies legújabb száma!

ms_17.jpg

Minority Studies 16. szám

2013. decemberében megjelent a Minority Studies különszáma, a Trends and Directions of Kin-State Policies in Europe and Across the Globe, amely a 2012. szeptember 28-án, a Nemzetpolitikai Kutatóintézet által szervezett azonos című nemzetközi konferencián elhangzott előadások szerkesztett változatait tartalmazza. A kötetben megjelent valamennyi tanulmány érhető a honlapunkon!

minstud16.jpg

Minority Studies 15. szám

A Minority Studies 15-ös száma a külhoni magyar közösségek oktatási helyzetével, a legutóbbi népszámlálások elemzésével és a külhoni magyar etnikai pártokkal kapcsolatos tanulmányokat közöl.

ms15.png

Eseménynaptár

Facebook