English/Magyar

Összefoglaló az e-Pályázat rendszerről (az alkalmazás nem elérhető!)

Általános tájékoztató (az alkalmazás nem elérhető!)

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. internetes pályázati rendszere 2009. óta működik. Az e-pályázati rendszer lehetőséget nyújt a pályázók számára, hogy az Alapkezelő pályázati felhívásaira elektronikus úton nyújtsák be pályázatukat. A pályázat benyújtásának 2013. évi előírásait a pályázók a felhívásokban, részletezően pedig a Pályázati útmutatóban tekinthetik meg. Ezek tanulmányozása elengedhetetlen feltétele az eredményes pályázatbeadásnak.Érvényes pályázat benyújtásához regisztráció, az e-pályázati adatlap kitöltése és – régiónként, valamint felhívásonként változó számú - kötelező melléklet csatolása szükséges!

Az e-pályázati rendszer segítségével elkerülhetőek azok a formai hibák,amelyek miatt a pályázat érvénytelennek minősül.

E-pályázatbenyújtása esetén az e-pályázati rendszer használatához, az e-pályázati adatlapkitöltéséhez a Pályázati útmutató mellett segítséget nyújt a Pályázói felhasználói kézikönyv is, amely itt elérhető.

Amennyiben a döntéshozó Bizottság a pályázat teljes vagy részleges támogatásáról dönt, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a támogatott szervezettel támogatási szerződést köt. A szerződéskötés után kerülhet sor a támogatási összeg átutalására.

Címkék

Eseménynaptár
 
 
Határon átnyúló együttműködés