English/Magyar

24/2011. (IX.23.) számú bizottsági határozat

24/2011. (IX.23.) számú bizottsági határozat

A 2011. évi LXII. törvény 14.§ (1) bek. alapján a törvény 1.§ (1) és (2) bek. hatálya alá tartozó óvodai, alap- és középfokú oktatási intézményben magyar nyelven, vagy a magyar kultúra tárgyában tanulmányokat folytató kiskorúak nevelési, oktatási, valamint tankönyv és taneszköz támogatásban, továbbá a felsőoktatásban tanulók hallgatói támogatásban részesülnek.

A támogatások átutalására a 21/2011. (IX. 08. ) számú bizottsági határozat vonatkozó rendelkezése a következőkre módosul:

A támogatások közvetlen és költségmentes kifizetése érdekében a Bizottság elrendeli, hogy a fenti támogatásokat a Bethlen Gábor Alap

  • Drávaköz (HOR), és Muravidék (SLO) esetében a támogatások közreműködői feladataival megbízott szervezetek (Horvátországi Magyar Pedagógusok Fóruma és a Muravidéki Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet) részére utalja a jogosultaknak, továbbutalandó támogatás céljából;
  • Vajdaság (SRB) és Kárpátalja (UK) esetében a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. OTP Banknál vezetett számlái közbeiktatásával utalja a jogosultaknak, továbbutalandó támogatásként.

Címkék

Eseménynaptár
 
 
Határon átnyúló együttműködés